Florarie.ro

Cand se livreaza?

ATENTIE! In perioada 16 august 2017 - 20 august 2017, NU efectuam livrari la domiciliu.Incepand din 21 august 2017, vom efectua livrari conform celor descrise mai jos.

Efectuam livrari la domiciliu in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri, in intervalul orar 10:00-20:00 (ora Romaniei, GMT+2). Pentru livrari Sambata si Duminica recomandam finalizarea si achitatarea comenzii pana cel tarziu la ora 14:00 in ziua de vineri precedenta. Va mentionam ca in weekend call-center-ul nostru este inchis.

Pentru livrare in aceeasi zi acceptam comenzile finalizate si achitate integral pana in ora 16:00. In cazul in care doriti ca livrarea florilor sa se realizeze in prima parte a zilei, este indicat sa plasati comanda in ziua lucratoare anterioara, pana in ora 16:00.

Exista posibilitatea sa indicati intervalul de livrare preferat. Incercam sa-l respectam, dar nu este un interval orar pe care vi-l garantam.

Inainte de a plasa comanda, va sugeram, in masura posibilitatilor, sa ne contactati telefonic pentru a va confirma disponibilitatea florilor alese in localitatea de destinatie, evitand astfel o intarziere sau o inlocuire a celor comandate online.